• darkblurbg

Wat kenmerkt mij?

Als coach word ik ervaren als een prettige en open persoonlijkheid. Mijn kracht ligt in het vermogen om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Mijn aanpak is doelgericht en concreet en tegelijkertijd ook humorvol. Ik werk zoveel mogelijk met de oplossingsgerichte methode, waarbij de focus vooral ligt op het gewenste doel en de oplossingen.

In mijn werk als loopbaancoach heb ik vrijwel altijd te maken met mensen die voor een keuze staan: wel of niet een andere baan, wel of niet een trapje hoger, wel of niet gaan voor je droom(baan). Mijn streven is om je te helpen bij het ontdekken van dat wat jij echt wilt.

 

Voor wie?

Als loopbaancoach werk ik voor diverse doelgroepen, waaronder mensen met balans- of stressklachten, mensen die vastlopen in hun werk of zich afvragen of ze nog wel op hun plek zitten, mensen die geen voldoening meer halen uit hun werk of mensen die noodgedwongen een andere weg moeten inslaan, bijvoorbeeld door (dreigend) ontslag of ziekte.

Ook werk ik met mensen die andere (keuze)vraagstukken hebben, op het gebied van relaties, wonen, levensinvulling, etc.

 

Opleiding en ervaring

Ik werk sinds 1995 als loopbaancoach en trainer. Na het afronden van mijn studie in gedragswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik meerdere aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder NLP, begeleiding bij burn-out en stress, empowermenttrainer, Oplossingsgerichte Coaching en wandel- en natuurcoaching. Ook verzorg ik regelmatig trainingen voor professionals op het gebied van de oplossingsgerichte methodiek.

 

Ik ben lid van de Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, als erkend loopbaanprofessional.

 

Review

"Karin heeft mij begeleid in een kortdurend ontwikkeltraject. Meteen al na het eerste gesprek wist zij de vinger op de zere plek te leggen en werd mij duidelijk dat ik zelf het heft in handen moest nemen, dat ik moest ontwikkelen! Ik heb veel geleerd, over mijzelf, over het huidige sollicitatieproces en mijn persoonlijke "pitch". Waardevolle gesprekken met een waardevol mens."

R.H. kwaliteitsmedewerker

Review

In het kader van mijn zoektocht naar ander werk, was ik erg blij met de suggestie van Karin om het (eerst) dicht bij mijn huidige werk te zoeken - het schijnt niet zo vaak voor te komen dat mensen iets heel anders gaan doen, zeker niet op hogere leeftijd. Karin is nuchter, niet zweverig, en maakt een helder en eerlijk onderscheid tussen wat haalbaar en niet haalbaar is. Beslist doch vriendelijk houdt ze je bij de les.

TL uitgever

Contact

Karin van der Poll
Altavista Loopbaancoaching

Locatie
Noord Holland
van Amsterdam tot Alkmaar

E-mail:
info@altavistaloopbaancoaching.nl

Telefoon: 
06 41 39 27 24

Kvk: 52816389