Karin van der Poll, Coach en Trainer

Alta Vista Loopbaancoaching

natuurlijk keuzes maken
 
 

Karin van der Poll Coaching en Training

Karin van der Poll

Achtergrond

Sinds 1995 werk ik als loopbaancoach en trainer. Na het afronden van mijn studie in gedrags-wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik meerdere aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder NLP, Empowermenttrainer, Oplossingsgericht Coachen, begeleiding bij burnout en stress en een leergang wandel- en natuurcoaching. Daarnaast ben ik in het bezit van de licentie om TMA testen (talenten en motivatie analyse) af te nemen; wetenschappelijk gevalideerde testen waarmee drijfveren, talenten en loopbaanopties in kaart worden gebracht.

Loopbaancoaching

Mijn kracht ligt in het vermogen om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Mijn aanpak is luchtig, humorvol en tegelijk effectief en doelgericht. Als coach word ik ervaren als een prettige en open persoonlijkheid. Tijdens mijn werk probeer ik altijd plezier en enthousiasme te combineren met een serieuze aanpak.

In mijn werk als loopbaancoach heb ik vrijwel altijd te maken met mensen die voor een keuze staan: wel of niet een andere baan, wel of niet een trapje hoger, wel of niet gaan voor je droom(baan). Mijn streven is om meer helderheid te helpen creëren voor mensen die met deze vragen worstelen. Als loopbaancoach werk ik voor diverse doelgroepen, waaronder mensen met burnout en stressklachten, mensen die vastlopen in hun werk, mensen die geen voldoening meer halen uit hun werk of mensen die noodgedwongen een andere weg moeten inslaan, bijvoorbeeld door (dreigend) ontslag of ziekte. Hierbij hanteer ik zoveel mogelijk de oplossingsgerichte methode, waarbij de focus vooral ligt op het gewenste doel en de oplossingen.

De natuur

Mijn ervaring is dat gesprekken die buiten in de natuur gevoerd worden meer helderheid geven en als zeer plezierig ervaren worden door de meeste mensen. Het buiten zijn geeft letterlijk en figuurlijk ruimte en lucht aan gedachten. Doordat men fysiek in beweging is, komt ook het denken gemakkelijker in beweging. Daarom probeer ik, waar dit passend is, een deel van de gesprekken in de natuur te laten plaatsvinden.

Geregistreerd als erkend loopbaanprofessional bij de Noloc, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals.

Alta Vista Loopbaancoaching te Amsterdam e.o.
 
Shift-F16
links privacy voorwaarden disclaimer contact